februarie 1, 2019

FITCoW

Proiectul FITCoW, finanțat de UE, va aborda întregul ciclu de viață al avioanelor de dimensiuni medii pentru transport regional, concentrându-se pe instrumentele de producție utilizate pentru construirea avioanelor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina oficială a proiectului website

1
February, 2019
Dată început proiect
28
February, 2022
Dată sfârșit proiect

Aviația europeană devine verde și nicio aeronavă nu este lăsată în urmă. Reducerea impactului asupra mediului nu înseamnă doar scăderea consumului de combustibil și a emisiilor asociate cu acesta, deși aceasta este o parte foarte importantă. Proiectul FITCoW, finanțat de UE, va aborda întregul ciclu de viață al avioanelor de dimensiuni medii pentru transport regional, concentrându-se pe instrumentele de producție utilizate pentru construirea avioanelor.

Fabricarea pieselor mari de aeronave și asamblarea acestora necesită unelte mari, specializate, ale căror cheltuieli generale cresc enorm, având în vedere volumul redus de producție. Noile instrumente vor ajuta la reducerea costurilor și a emisiilor asociate cu producția și utilizarea instrumentelor și exploatarea componentelor finite în aeronave.

Informații suplimentare se pot obține la sediul I.N.C.A.S. Bucureşti
Manager proiect

Banu CESAR

Email:banu.cesar@incas.ro
Acces versiunea veche site